Zdravý koktejl z kaki a kokosového mléka s kardamomem

Kardamom patří k typu koření, které vás rozhodně zahřeje a podpoří imunitu. Pokud jej neznáte, rozhodně doporučujeme vyzkoušet. Můžete začít například tímto koktejlem z kaki a kokosového mléka. Navíc je recept vhodný i pro vegany. 🙂

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 zralé kaki, které necháte zmrazit
  • 3/4 hrnku kokosového mléka
  • 1/4 nebo lehce méně lžičky kardamomu (dle chuti)
  • 1-2 lžíce javorového sirupu na oslazení

Postup

1

Zmražené kaki vložte pod teplou vodu, aby mu změkla slupka. Tu následně oloupejte.

2

Nakrájejte kaki na menší kousky a odřízněte tvrdší části.

3

Vložte společně s kokosovým mlékem, kardamomem a sirupem do mixéru a mixujte do jednotné konzistence.

4

Nalijte do sklenice a podávejte například se šlehačkou z kokosové smetany a posypané lehce skořicí.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mrkvové šátečky s povidly

Fazolový guláš s kukuřičnými placičkami

Tvarohová torta s orechovo-mrkvovým cestom

Sladké trojúhelníčky z tvarohového těsta se skořicovým cukrem

Jednoduchá pečená dýně s cibulí, rozmarýnem a parmezánem

Výborné domácí raw ořechové müsli tyčinky

20 důvodů proč si oblíbit avokádo

Video: Bramborová roláda naplněná sýrem, slaninou a klobáskou

Krůtí roláda plněná polníčkem, rukolou a mozzarellou

Bleskový špaldový koláč s čokoládou a brusinkami – porce jen 176 kcal

Rychlé špagety z jedné pánve

Rajčatová polévka s mozzarelou a bazalkou