Francouzské křupavé rolky s nutellou a jahodami

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Senzace, která dobývá internet. Usmažte si i vy pravé francouzské toasty – tentokrát s krémovou nutellou a kousky čerstvých jahod, zavinuté v křehkém toastu, který je usmažený na másle a obalený v cukru. Úžasný zdroj ranní energie a sladké mámení pro hosty.

Ingredience

  • 6 plátků bílého sendvičového chleba, bez kůrek
  • ½ košíček jahod, očištěné a nakrájené na kousky
  • 4½ lžíce Nutelly
  • ¼ hrnku krupicového cukru
  • 1 lžíce másla
  • 1 velké vejce
  • 2 lžíce másla
  • špetka soli

Postup

1

V hlubokém talíři rozšlehejte vejce, 2 lžíce másla a špetku soli.

2

Cukr vysypte do nízké misky.

3

Pomocí válečku rozválejte toasty do tenka.

4

Každý toast natřete asi 3/4 lžíce nutelly.

5

Na spodní část toastu dejte kousky jahod.

6

Zarolujte toast, nutella ho slepí a udrží ve tvaru.

7

Máslo rozpusťte v pánvi nad mírných ohněm.

8

Každý toast namočte ve vajíčku, oklepejte a dejte na pánev smažit.

9

Smažte dohromady 4 minuty, přibližně po minutě vždy otočte.

10

Po dosmažení hned vložte do cukru a obalte.

11

Hned servírujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí veganský sýr s česnekem a bylinkami

Halloweensky koláč s jablkami

Sladké potěšení z piškotu ze zeleného čaje + videorecept

Křupavé kuličky v bílé čokoládě s dýňovým krémem

Banánovo cuketové lívanečky s rýžovým sirupem, jahodami

Zdravé a svěží cuketové těstoviny s citrónem a parmezánem

Asijské mleté kuličky

Risotto s cuketou

Jemné pudinkové řezy s piškoty a zakysanou smetanou

Charlotka

Chřestový koláč

Bezlepkový švestkový koláč s tvarohem