Bezlepkový chléb

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500g bezlepkové mouky Schar Mix it
  • 50g lněné mouky
  • 2 lžíce psyllia
  • 2 lžíce lněného semínka
  • 3 lžíce oleje
  • 5g sušeného droždí
  • Vlažná voda podle potřeby (cca 500ml)
  • 1 lžíce kmínu
  • 1 lžička soli

Postup

1

Sypké suroviny promícháme, přidáme olej, ve vodě namočené psyllium (cca 10min namočené) a postupně budeme přidávat vodu. Vypracujeme těsto, které se nesmí lepit, ale nesmí být ani příliš tuhé. Z těsta uděláme bochník a necháme cca 45min kynout, pečeme dozlatova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lilkový snack s jogurtovým dipem

Video: Mramorované brownies se svěžím krémovým sýrem ochuceným pomerančem

Křehké kynuté uzlíky s česnekem a strouhaným čedarem

Banánové muffiny s čokoládou

Mandlo-rozinková srdíčka bez mouky a másla

Šampiňóny s chilli hermelínom

Celozrnné lívance

Video: Zapečený Hasselback steak plněný houbovou směsí a parmezánem

Kokosovo borůvkové sušenky

Video: Overnight oats – 6 variant ovesných kaších připravených přes noc

Krémové rizoto s dýní hokkaido

Slané jednohubky z listového těsta se sýrem Brie a brusinkovou marmeládou