Biscuit cake

Při letošní návštěvě v Bulharsku jsem ochutnala bulharský typický dezert biscuit cake a slíbila jsem Vám že udělám svou verzi a tady je... Klasicky biscuit cake se v Bulharsku připravuje do plechů nebo misek odkud se pak vykrajují řezy. Já ho připravila malinko jinak..

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení sušenek bebe
  • 2 balení mascarpone
  • 1 žloutek
  • 2 lžíce nutelly
  • vaječný likér
  • cukr dle chuťi
  • Kakao na posypání

Postup

1

Sušenky z jedné strany potřeme vaječným likérem a navrch namažeme velkou vrstvu krému z mascarpone, žloutku a cukru ( nebojte se dát velkou dávku, velká část krému se vpije) druhou stranu sušenky namažeme nutellou.

2

Sušenky vrstvíme do požadované výšky a zakončíme krémem který posypeme holandským kakaem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Calzone di bietole

Křupavý smažený celer

Podzimní dýňový koláč s tofu krémem

Smažený květák zdravěji aneb pečný v sýrovém těstíčku

4 recepty na nepečené fitness kuličky

Afrika řezy ze špaldové mouky

Rychlý způsob nakládání okurek s koprem a česnekem

Lávový dortík z bílé čokolády s ostružinovou polevou

Fitness malinový kinder řez

Čokoládové kostky s mořskou solí ze 4 ingrediencí

Pestrobarevný dort s duhovým srdíčkem uvnitř

Jemné čokoládové pralinky rozplývající se na jazyku (+ Videorecept)