Biscuit cake
Při letošní návštěvě v Bulharsku jsem ochutnala bulharský typický dezert biscuit cake a slíbila jsem Vám že udělám svou verzi a tady je... Klasicky biscuit cake se v Bulharsku připravuje do plechů nebo misek odkud se pak vykrajují řezy. Já ho připravila malinko jinak..
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 1 balení sušenek bebe
- 2 balení mascarpone
- 1 žloutek
- 2 lžíce nutelly
- vaječný likér
- cukr dle chuťi
- Kakao na posypání
Postup
1
Sušenky z jedné strany potřeme vaječným likérem a navrch namažeme velkou vrstvu krému z mascarpone, žloutku a cukru ( nebojte se dát velkou dávku, velká část krému se vpije) druhou stranu sušenky namažeme nutellou.
2
Sušenky vrstvíme do požadované výšky a zakončíme krémem který posypeme holandským kakaem.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}