Veganské ovesné koláčky s džemem

Zdravější Vánočního cukroví, které nemusíte v mrazu a vichru vyběhávat :)

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 40 g drcených ovesných vloček
  • 50 g jablka bez slupky
  • 15 g kokosového tuku
  • 10 g strouhaného kokosu
  • 3 čajové lžičky rumu
  • džem (malinový)

Postup

1

Plech vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 170 ⁰C.

2

Jablko nastrouhejte najemno a vložte mísy. Přidejte ovesné vločky, rum, kokosový tuk, strouhaný kokos a promíchejte. Nechte směs odstát asi 5 minut.

3

Z hmoty tvarujte kuličky, které rozprostřete na plech. Do každé kuličky udělejte opatrně důlek. Můžete si pomoct kulatým koncem vařečky. Pokud se vám budou kuličky rozpadat, lehce přimáčkněte hmotu k sobě.

4

Důlky naplňte džemem. Vložte do trouby. Pečte 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Francouzský citrónový koláč s rozmarýnem

Domácí mléčná rýže s rozinkami a vanilkou

Bulky

Nepečené snídaňové tyčinky ze 4 ingrediencí

Müsli tyčinky se švestkami a mákem

Duhový, extra čokoládový dort s lentilkami

Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny

7 receptů na horké nápoje pro zahřátí

Zapékaná ovesná kaše s blumami

Makové sušenky z ovesných vloček a hrozinek

Kapsičky z rýžového papíru

Šťouchané brambory