Veganské ovesné koláčky s džemem

Zdravější Vánočního cukroví, které nemusíte v mrazu a vichru vyběhávat :)

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 40 g drcených ovesných vloček
  • 50 g jablka bez slupky
  • 15 g kokosového tuku
  • 10 g strouhaného kokosu
  • 3 čajové lžičky rumu
  • džem (malinový)

Postup

1

Plech vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 170 ⁰C.

2

Jablko nastrouhejte najemno a vložte mísy. Přidejte ovesné vločky, rum, kokosový tuk, strouhaný kokos a promíchejte. Nechte směs odstát asi 5 minut.

3

Z hmoty tvarujte kuličky, které rozprostřete na plech. Do každé kuličky udělejte opatrně důlek. Můžete si pomoct kulatým koncem vařečky. Pokud se vám budou kuličky rozpadat, lehce přimáčkněte hmotu k sobě.

4

Důlky naplňte džemem. Vložte do trouby. Pečte 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sladcí sušenkoví sněhuláčci s lentilkami a marshmallow

Letní tvarohový koláč s angreštem, borůvkami a smetanou

Zeleninová polévka s pohankou

Video: Overnight oats – 6 variant ovesných kaších připravených přes noc

Čokoládový raw dort

Duhový „Zebra dort“ který ohromí všechny hosty + Video

Muffiny s podzimním džemem

Intenzivně čokoládové kostky s ořechy

Video: Zdravé nepečené Brownies z datlí

Trojitě čokoládový dort s jemným krémem a sirupem

Guliše – knedlíky s ovocem

Polévka z červené řepy s kozím sýrem a řeřichou