Vegetariánské chilli con carne

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g fazolí
  • 2 cibule
  • 2 polévkové lžíce sladké papriky
  • 1 velký pórek
  • 6 stroužků česneku
  • 1 konzerva loupaných rajčat
  • sůl
  • cukr
  • oregano

Postup

1

Fazole namočíme nejlépe přes noc.

2

V hrnci si osmažíme dozlatova cibuli, přidáme mletou papriku, ihned zalijeme vodou, aby paprika nezhořkla, dále přidáme fazole a dusíme, dokud fazole nezměknou. Při vaření doplňujeme vodu podle toho, jak se vyvařuje.

3

Když jsou fazole měkké, přidáme loupaná rajčata, pórek nakrájený na kolečka a česnek. Podle chuti přidáme sůl, cukr a oregano.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlé těstoviny se žampiony, artyčoky a špenátem

Zázvorový základ na domácí limonády i do čaje

Zelené fazolky s anglickou slaninou a česnekem

Císařský trhanec – kaiserschmarrn

Jemný dort z lískových oříšků a čokoládového krému

Brokolicový krém se základem z kořenové zeleniny

Fitness kokosové kuličky s proteinem a kokosovou smetanou

Zdravé vánoční nepečené kuličky z mandlí a s kokosem

Zapékané papriky plněné quinoou, rajčaty se špenátem a parmazánem

Jahodový dort

Fresh sirup

Domácí banánová zmrzlina s matcha čajem