Vegetariánské chilli con carne

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g fazolí
  • 2 cibule
  • 2 polévkové lžíce sladké papriky
  • 1 velký pórek
  • 6 stroužků česneku
  • 1 konzerva loupaných rajčat
  • sůl
  • cukr
  • oregano

Postup

1

Fazole namočíme nejlépe přes noc.

2

V hrnci si osmažíme dozlatova cibuli, přidáme mletou papriku, ihned zalijeme vodou, aby paprika nezhořkla, dále přidáme fazole a dusíme, dokud fazole nezměknou. Při vaření doplňujeme vodu podle toho, jak se vyvařuje.

3

Když jsou fazole měkké, přidáme loupaná rajčata, pórek nakrájený na kolečka a česnek. Podle chuti přidáme sůl, cukr a oregano.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí mini Bounty tyčinky

Nadýchané ricottové placičky s parmazánem

Výborné brambory pečené v troubě

Nepečené pudinkové řezy se sušenkovým korpusem a karamelizovaným cukrem

Čokoládový dort bez mouky pouze ze 3 ingrediencí

Domácí škvarková pomazánka

Losos pečený s rajčaty, zelenými fazolkami a pestem

Ovocné smoothie

Nepečený cheesecake s čokoládou

Sýrové palačinky z bramborové kaše

Dýňová polévka

Luxusní dýňové brownies bez mouky, vajec i mléka