fbpx

Luxusní ovesná kaše s čokoládou, banány a arašídovým máslem

Tento luxusně vypadající dezert zvládne úplně každý. A dokonce si jej můžete dát hned na snídani – skvěle zasytí na celé dopoledne. 🙂

  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: 2
Recept na nevařenou ovesnou kaši

Ingredience

  • 1 velký zralý banán, oloupaný a rozmačkaný
  • 55 g arašídového másla
  • 1½ lžíce holandského kakaa
  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1a ½ hrnku mléka
  • ½ lžičky vanilkového extraktu
  • ½ lžičky mleté skořice
  • 1 lžička javorového sirupu
  • banán a holanské kakao na ozdobení

Overnight-PB-Oats_3_680

Postup

1

Do velké mísy vložte rozmačkaný banán, arašídové máslo, kakao, vločky, mléko, vanilku, skořici a javorový sirup. Dobře promíchejte a zakryté potravinovou folií vložte do lednice a nechte přes noc uležet.

2

Ráno znovu promíchejte, naservírujte do misek či širších sklenic, ozdobte banány a kakaem a podávejte.

Mohlo by vás zajímat:
arašídové máslo sladké recepty snadné recepty snídaně vločky Dezerty

Zdroj: www.wholefoodbellies.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře