Luxusní ovesná kaše s čokoládou, banány a arašídovým máslem

Tento luxusně vypadající dezert zvládne úplně každý. A dokonce si jej můžete dát hned na snídani – skvěle zasytí na celé dopoledne. 🙂
  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: 2

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký zralý banán, oloupaný a rozmačkaný
  • 55 g arašídového másla
  • 1½ lžíce holandského kakaa
  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1a ½ hrnku mléka
  • ½ lžičky vanilkového extraktu
  • ½ lžičky mleté skořice
  • 1 lžička javorového sirupu
  • banán a holanské kakao na ozdobení

Postup

1

Do velké mísy vložte rozmačkaný banán, arašídové máslo, kakao, vločky, mléko, vanilku, skořici a javorový sirup. Dobře promíchejte a zakryté potravinovou folií vložte do lednice a nechte přes noc uležet.

2

Ráno znovu promíchejte, naservírujte do misek či širších sklenic, ozdobte banány a kakaem a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Smažené vanilkové tyčinky hotové za 25 minut

Risotto s proseccem a bazalkou

Rychlé fazolové lusky na zázvoru

Jednoduché italské plněné papriky

Dvojfarebný tvaroháčik

Ostružinová zmrzlina

Video: Banány v křupavém banánovém těstíčku na klacku

Tartaletky z lineckého těsta

Tagliatelle s houbami, smetanou a mletým masem

Super snadné čokoládové řezy

Ořechová linecká kolečka lepená marmeládou

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min