Bezlepkové tvarohové koláče

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto:

  • 250g bezlepkové mouky
  • 90ml mandlového mléka
  • 50g ghí
  • 20g droždí
  • 2 žloutky

Náplň:

  • Tvaroh
  • pudingový práše
  • rozinky
  • broskve

Postup

1

Do mouky uděláme důlek, do kterého dáme droždí a zalijeme vlažným mlékem. Necháme 15min. vzejít. Přidáme dva žloutky, ghí a vypracujeme těsto, které necháme 30min kynout. Připravíme si formičky, do kterých vmačkáme slabou vrstvu těsta.

2

Náplň:
Tvaroh smícháme se lžící medu, půlkou sáčku pudingu....přidáme rozinky nebo na kostičky nakrájenou broskev. Tvarohovou směsí naplníme formičky a dáme upéct cca na 20min

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Celozrnné lívance s banánem

Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny

Tvarohové koláčky s chilli a limetkami

Rýžové nudle inspirované Jamiem Oliverem

Medový koláč s citronem

Celozrnný chléb

Ořechové palmiers se skořicí

(Ne)sýrový dip k nachos

Video: Veselý dort v podobě roztomilého ježečka

Domácí rybízový sirup z červeného rybízu

Cibulový květák s hráškem

Vegmezán – Veganský parmezán