Zapečené plněné conchiglioni

MONIkiss

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • conchiglioni    16 ks
  • mleté maso    1/2 kg
  • cherry rajčátka    250 g
  • česnek    2-3 stroužky
  • žampiony    4 ks
  • pálivá paprička     1 ks
  • sůl     špetka
  • pepř     špetka
  • oregano     špetka
  • sýr na zapečení    250 g

Postup

1

Uvaříme si conchiglioni dle návodu na přípravu.

2

Troubu předehřejeme na 180°C a než se nám uvaří těstoviny, tak si připravíme masovou směs.

3

Mleté maso osolíme, opepříme a přidáme papričku i česnek dle chuti. Promícháme a na pánvi orestujeme. Je nutné míchat a vytvořit směs sypkou (ne hroudy masa). Přidáme žampiony a cherry rajčátka a vše podusíme pod pokličkou na mírném ohni.

4

Po 15 minutách odstavíme a směsí naplníme 16 conchiglionů, které vyskládáme na plech. Posypeme oreganem a zasypeme sýrem.

5

Vložíme do trouby tak na 8 minut, jen aby se sýr rozpekl, ale aby se neysušily těstoviny. A můžeme podávat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňové kobližky s javorovým sirupem

Cuketové karbanátky s tofu

detska snidane vesele toasty

Veselé dětské toasty

Voňavá polévka z červené čočky

Video: Jemná čokoládová panna cotta s extra čokoládovou polevou

Domácí sýr z mléka a citronů

Kořeněný kečup

Filírované kachní prso s portským na podzimní zelenině

Ovocné toustíky z listového těsta s nadýchaným mascarpone krémem

Video: Snadná veganská čokoládová pěna jen ze 3 ingrediencí

Švestkový koláč s lískovými ořechy

Olejová bábovka jako od babičky