Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500g měkkého tvarohu
  • 250-300g kokosové mouky
  • 1 žloutek
  • jahody

Postup

1

V míse si smícháme tvaroh, žloutky a kokosovou mouku. Těsto je trochu lepivější ale nepřidáváme moc mouky, bude totiž potřeba na balení jahod do těsta.

2

Těsto si rozdělíme na cca. 15-20 kuliček do kterých zabalíme jahody. Takto vzniklé knedlíky vaříme ve vroucí vodě 10-15 minut. Poté vyndáme a podáváme například s cukrem, kokosem a máslem nebo se zakysanou smetanou či jahodovým žahourem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Batátové noky s liškami

Panna cotta z podmáslí s citronovým krémem

Müsli tyčinky

Vanilkové rohlíčky

Duhová roláda

Vysokoproteinový čokoládový dort z dýně a bez mouky

Jablečno-hruškový celozrnný koláč

Mrkvovo-jablečné sušenky s kokosem

Máslové košíčky s karamelem a jablečnou náplní

Krémový dresing z řeckého jogurtu a podmáslí

Dýňový cheesecake s karamelizovanými kousky hrušek

Mojito cupcakes