Na ozdobení
Do vyšší nádoby nalijeme mléko, přidáme cukr, vejce, mouku smíchanou se solí a práškem a lžící oleje a rozmixujeme ponorným mixérem nebo šlehačem. Na pánvičce rozehřejeme trochu oleje a lžící na ní tvoříme malé lívanečky. Z obou stran osmažíme dozlatova. Ideálně se pečou na palačinkovači.
Banány oloupeme a spolu s jahodami nakrájíme na plátky. Čokoládu s máslem rozehřejeme ve vodní lázni (voda nesmí kápnout do čokolády, jinak se srazí). Na talíř stavíme lívanečkové „hrady“. Lívanec vždy potřeme zakysanou smetanou, obložíme ovocem, pokapeme čokoládou a tak pokračujeme do požadované výšky.
Vršek ozdobíme taky smetanou a ovocem namočeným v čokoládě. Zbytek čokolády pokapeme po vršcích lívancových „hradů“.