Bezlepkové linecké

Bezlepkové linecké těsto, které je vláčné, chutné a dle uvedených ingrediencí je sladké akorát, spíše méně... my to tak máme rádi. Popřípadě si doslaďte dle chuti přidáním více panely, nebo finálním promazáním nebo "pomazáním" :-).

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g másla
  • 120 gpanely(v blanderu rozmixované na moučkový cukr)
  • 80 g mletých mandlí
  • 250 g bezlepkové mouky Jizerka
  • 1 vejce
  • vanilkové aroma
  • marmeláda, nebo oříškové máslo na slepování

Postup

1

Máslo s cukrem a vanilkovým aroma vyšlehám do jemné pěny, poté přidám vajíčko a dále šlehám. V jiné míse smíchám mleté mandle s bezlepkovou moukou a tuto suchou směs zapracuji do vyšlehané máslové směsi. Vypracuji vláčné těsto a nejlépe přes noc dám odpočinout do lednice.

2

Standardně vykrajujeme libovolné a vámi požadované tvary, pečeme cca 8 minut. Zdobení, promazání nebo "pomazání" se meze nekladou... linecké sušenky či cukroví jde zdobit vážně všelijak... prostě podle Vaší fantazie. Tak si to s láskou užijte a dobrou chuť ;-)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Noky s houbovým ragú

Pestrobarevný dort s duhovým srdíčkem uvnitř

Nadýchané krémové kostky s čokoládou bez pečení

Zdravý nepečený kokosový cake

Fitness pečené cuketové chipsy s minimem oleje

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min

Domácí dresink z modrého sýra a zakysané smetany

Silná krémová česnečka

Imam bayıldı – lilek pečený s rajčaty

Máslové japonské sušenky s krásným vzorem

Bezlepkový veganský koláč z jablečného těsta

Odlehčená snídaně s jablíčkem a hruškou