Jehněčí kolínko na víně

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • jehněčí kolínko
  • 2 dcl sladkého červeného vína
  • 0,5 dcl balzamikového octa
  • sůl
  • 2 větvičky rozmarýnu

Postup

1

Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu

2

Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby podléváme vínem.

3

Když je maso měkké, zredukujeme šťávu tak, abychom měli 2-3 lžíce na porci

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší přelitou šťávou a se zeleninou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Dvoubarevný palačinkový dort se šlehačkou

Kuskus s červenou řepou, mandarinkou, kešu

Cuketové rolky s italskou pomazánkou

Ravioly z červené řepy s kozím sýrem

Raňajkový proteinový jogurt

Nepečené kuličky z mandlového másla s polevou z bílé čokolády

Plněné velikonoční mrkvové rolky

Sezamové sušenky s brusinkami

Rychlé langoše bez kynutí a plné sýra

Filírované kachní prso s portským na podzimní zelenině

Krtkův dort

Jednoduchý bezé dort se šlehačkou a čerstvým ovocem