Zdravý jarní salát s medvědím česnekem a okurkou

S jarem a stoupajícími teplotami přichází chuť na lehká zdravá jídla, u kterých nestrávíte několik hodin v kuchyni. Vyzkoušejte tento sezónní salát se šťavnatou okurkou a pikantním medvědím česnekem. :)

Karolína

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 2

Ingredience

  • 150 g medvědího česneku
  • 200 g okurky
  • 3 vejce
  • 3 lžíce zakysané smetany nebo bílého jogurtu
  • sůl dle chuti

Postup

1

Vejce vaříme 10 minut natvrdo. Poté je oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Okurku si nakrájíme na kostičky, přidáme k vajíčkům, dále také přidáme na jemno nakrájený medvědí česnek a zakysanou smetanu/jogurt. Vše promícháme a dle chuti osolíme.

2

Před podáváním necháme 10 minut odstát, aby se všechny chutě propojily. Je možné přidat i další vaši oblíbenou zeleninu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí paštika bez éček

Mrkvová polévka s feta sýrem

Panenka plněná mozzarellou, sušenými rajčaty a šunkou

Avokádový salát

Pečený tvarohový koláč

Valašská kyselica od cérky z valmezu

Brownies z fazolí

Krutony do polévky z tofu

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Nepečené kakaovo – ořechové sušenky s kokosovým krémem

Tapiokový puding s borůvkami

Lahodný puding z avokáda – dietní a bez vaření

KFC Stripsy