Zdravý jarní salát s medvědím česnekem a okurkou

S jarem a stoupajícími teplotami přichází chuť na lehká zdravá jídla, u kterých nestrávíte několik hodin v kuchyni. Vyzkoušejte tento sezónní salát se šťavnatou okurkou a pikantním medvědím česnekem. :)

Karolína

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 2

Ingredience

  • 150 g medvědího česneku
  • 200 g okurky
  • 3 vejce
  • 3 lžíce zakysané smetany nebo bílého jogurtu
  • sůl dle chuti

Postup

1

Vejce vaříme 10 minut natvrdo. Poté je oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Okurku si nakrájíme na kostičky, přidáme k vajíčkům, dále také přidáme na jemno nakrájený medvědí česnek a zakysanou smetanu/jogurt. Vše promícháme a dle chuti osolíme.

2

Před podáváním necháme 10 minut odstát, aby se všechny chutě propojily. Je možné přidat i další vaši oblíbenou zeleninu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vegetariánské trojúhelníčky samosa

Černé rýžové nudle s cukrem a ořechy

Dýňový pudink

Dukátové buchtičky s domácím vanilkovým krémem

Video: Snadná veganská čokoládová pěna jen ze 3 ingrediencí

Špagetová dýně zapékaná s masovými kuličkami, rajčatovou omáčkou a sýrem

Rychlé křupavé pekanové sušenky

Hruškový ocet

Smažené cuketové placičky s parmazánem a česnekem

Křehký koláč s artyčoky, špenátem a sýrem

Mandlový dezert s amarettem a olivovým olejem

Smetanový čokoládový dort s arašídy