Mražený kokosový krém s čokoládovou polevou

Rychlý recept na kokosový krém s báječnou čokoládovou polevou. Ideální jako dezert, který je v mžiku nachystaný kdykoli, kdy je potřeba.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Kokosová pěna

  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 90 g krémového sýra pokojové teploty
  • ½ hrnku kokosového mléka
  • ⅓ hrnku moučkového cukru

Poleva

  • 2 lžíce kokosového oleje
  • ½ hrnku čokoládových kousků

Postup

1

Dvě zapékací mističky vymažte kokosovým olejem.

2

V malé míse smíchejte všechny ingredience na pěnu.

3

Naplňte krémem mističky a dejte je na 4 hodiny do mrazáku.

4

Na polevu rozehřejte nad parou kousky čokolády společně s kokosovým olejem a promíchejte dohladka.

5

Zahřejte spodky mističek a vyklopte krém na talířky. Polijte čokoládovou polevou a ihned podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninové sushi

Zdravá fitness zmrzlina z jediné ingredience + 5 variant

Raw zeleninový wrap s kešu „zakysanou“ omáčkou

Celozrnný hrnkový knedlík ze špaldové mouky

Nepečené sladké jednohubky jen ze 3 ingrediencí

Medová kuřecí křidélka s rýžovými nudlemi

Salát z rukoly, ředkviček a salátu little gem

Zapečená bramborová kaše

Čokoládový raw dort

Jednoduchý bylinkový farmářský dip k zelenině bez mléka

Broskvovo-borůvkový (chia) dezert s mátou

Brambory v majoránkové omáčce