Čokoládové vánoční cukroví hotové za 5 minut

Dnes pro vás máme recept na cukroví, které je snadné, rychlé a chutné. Je poměrně dost tučné, ale hodí se, když potřebuje rychle doplnit talířky s cukrovím na stole nebo klidně když vás honí mlsná. :)

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 hrnečku neslazeného kakaa
  • 1/4 hrnečku mléka s vyšším podílem tuku
  • 4 hrnečky práškového cukru
  • 1/2 hrnečku másla
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • hrst pražených a nasekaných lískových oříšků

Postup

1

Vymažte si nádobu (nejlépe tak 10 x 10 cm) trochou másla nebo oleje.

2

V nádobě, kterou můžete dát do mikrovlnné trouby, smíchejte cukr a kakao.

3

Přidejte mléko a máslo a dejte do mikrovlnné trouby ohřát tak na dvě minuty, aby se máslo rozpustilo.

4

Přimíchejte vanilkový extrakt a vyšlehejte mixérem do krému.

5

Přisypejte ořechy a pořádně promíchejte.

6

Krém nalijte rovnoměrně do vymaštěné nádoby a dejte do mrazáku asi na 10 minut.

7

Vyklepněte obsah nádoby na rovný povrch a nakrájejte na kostičky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí rýmovníkový sirup

Bezlepkový Sachr dort

Restovaná brokolice zapékaná s paprikou, čedarem a vejci

Jablková štrúdľa

Delikátní Brownies plněné karamelem

Kuřecí, smetanová omáčka, rýže, zelenina

Video: Snadní BBQ pizza šneci s kuřecím masem

Čočka po indicku

Rychlý fitness koláč s borůvkami

Halloweensky koláč s jablkami

Šťavnaté kuře pečené na pomerančích a medu

Lahodná italská brioška – hospodárná, přitom luxusní dobrota