
Na domácí ”kondezované mléko“:
První si uděláme domácí "kondenzované mleéko". Všechny ingredience si dáme do vysokorychlostního mixéru a necháme umixovat do hladké konzistence.
Na raffaelo kuličky. 2 hrníčky kokosu s "kondezovaným mlékem" dáme do mixéru a necháme mixovat, dokud nám nevznikne lepivé těsto. Zhruba 3 minutky.
Nachystáme si jednu misku s kokosem na obalování a druhou s mandlemi.
Polévkovou lžící odebíráme těsto a vytváříme kuličky, do kterých jsme zabalili jednu mandli.
Poté si dáme do dlaně strouhaný kokos a obalujeme v něm kuličky.
„Kondenzované mléko“ skladuji v lednici. Raffaelo kuličky drží tvar sám o sobě při pokojové teplotě, ale skladuji je v lednici. Nejlepší jsou na druhý den, kdy se směs chutí propojí. :-)