
Korpus
Krém
Na potírání (volitelné)
Bílky vyšlehejte se špetkou soli dotuha. Přisypte cukr a přilijte lžíci vody.
V druhé misce vyšlehejte žloutky do pěny, přidejte mouku s práškem do pečiva. Do směsi vmíchejte bílkový sníh s cukrem.
Těsto rozdělte na poloviny a do jedné z nich přisypte kakao.
Plech s vyššími okraji o rozměrech přibližně 23x35 cm vyložte pečící papírem a vlijte do nej jedno z těst. Pečte přibližně 20 minut na 170 °C. Druhou polovinu těsta upečte stejně.
Oba korpusy necte vychladnout.
Na krém smíchejte přiveďte mléko k varu. Přidejte mouku, cukr a máslo. Vařte do zhoustnutí. Krém sundejte z plotny a vmíchejte kokos a vanilkový cukr.
Oba korpusy potřete směsí mléka a rumu.
Na kakaový korpus rozprostřete připravený krém, přikryjte vanilkovým korpusem a celý dezert vložte do lednice na několilk hodin k vychladnutí. Podávejte posypané moučkovým cukrem.