Veganské proteionové brownies

Mlsat můžete i zdravě

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • 60 g drcených ovesných vloček
  • 250 g celozrnné hladké mouky
  • 60 g konopného proteinu
  • 15 g karobového prášku
  • 100 – 120 g javorového (nebo jiného) sirupu
  • 220 g oloupaného jablka
  • 350 ml rostlinného mléka

Postup

1

V míse promíchejte vločky s moukou, proteinem a karobem. Přidejte nahrubo nastrouhané jablko, sirup a rostlinné mléko. Promíchejte.

2

Pekáček vyložte pečícím papírem a směs do něj vlijte. Rozetřete na stejnoměrnou vrstvu a vložte do trouby předehřáté na 170 °C. pečte asi 25 minut.

3

Brownies přes noc uložte v plastové krabičce do lednice. Budou ještě vláčnější.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Okurková limonáda

Kváskové buchtičky s vanilkovým pudinkem

10 Vánočních stromků, které můžete sníst

Vláčné kakaové řezy s čokoládovo-oříškovým krémem

Valentýnské vanilkové cupcaky

Grilovaný lilek s kozím sýrem a česnekem

Rajčata zapékaná s vajíčky a bylinkami

Recept na jarní pampeliškový med

Rychlé nadýchané lívance (vegan)

Fenyklový krém s tortilla chipsy

Meruňkový kompot

Poctivá sekaná