Paleo bublanina

Máte doma ovoce ze zahrádky a nevíte, co s ním? Upečte si bublaninu. Jednoduchá a výborná.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 g bobulovitého ovoce dle chuti (např. rybíz, třešně nebo ostružiny)
  • 2 plantainy
  • 200 ml kokosového mléka
  • 2 lžíce medu nebo jiného sladidla
  • 3 větší vejce
  • 1 lžička jedlé sody
  • 1 lžička soli

Postup

1

plantainy, mléko, med, vejce, sodu a sůl dáme do mixéru a umixujeme těsto

2

těsto nalijeme do dortové formy, přidáme ovoce a pečeme v předehřáté troubě na 170°C cca 50 minut, dokud není těsto upečené

3

necháme vychladnout a můžeme podávat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené jahodové řezy se sušenkovou krustou a šlehačkou

Vepřová panenka po indicku s plackami čapátí

Vanilkovo – karamelové lasagne pro odvážné

Lehká avokádová pěna s banánem a kakaem

Bezlepkový tvarohový koláč

Domácí rohlíčky plněné tvarohem s pomerančovou příchutí

Video: Domácí vanilkový a čokoládový pudinkový pohár

Tvarohový cheesecake s lesním ovocem

Nepečené čokoládové řezy s třemi druhy krémů

Křehká kuřecí prsa s rajčatovou omáčkou a bylinkami

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou

Bezlepkové pohankové lívanečky s fíkovou omáčkou