fbpx

Ingredience na 10 porcí

  • 4 vejce
  • 1 hrnek (250 ml) mletého cukru
  • 1 smetana ke šlehání (250 ml)
  • vanilkový cukr
  • 2 hrnky hladké mouky
  • prášek do pečiva
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 dcl rumu

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Oddělíme žloutky od bílků a žloutky dáme vyšlehat s cukrem, vanilkovým cukrem, rumem a smetanou.

2

Přidáme mouku a prášek do pečiva.

3

Těsto si rozdělíme na 2 poloviny a do jedné přidáme kakao.

4

Do formy střídavě vrstvíme světlé a tmavé těsto.

5

Pečeme 45 minut na 180 °C.

Mohlo by vás zajímat:

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře