Raw slané karamelky

Slané karamelky, nelze odolat, tyhle jsou navíc z RAW surovin, takže nemusíte mít výčitky :)

Janny's Gluten Free Bakery

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek datlí
  • ½ hrnku tahini
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžička skořice
  • sůl

Postup

1

Hrnek datlí namočíme přes noc do vody, aby získaly správnou konzistenci a lépe se mixovaly.

2

Z datlí slijeme vodu a rozmixujeme. Přidáme tahini, kokosový olej a skořici, mixujeme aby bylo těsto úplně hladké.

3

Těsto natlačíme do formy a jemně posolíme. Necháme zatuhnout v lednici a nakrájíme na kostky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí veganský sýr s česnekem a bylinkami

Domácí jablečné čatní s rozinkami a zázvorem

Video: Mini větrníčky s čokoládovým krémem a čokoládovou polevou

Extra čokoládový dort s čokoládovými koulemi

Kuřecí prsa s bramborovo-celerovým pyré

Domácí pohankové nudle bez válení

Domácí koka sušenky pro celiaky

Kuře pečené na rozmarýnu

Cuketová polévka s kurkumou a čerstvým oreganem

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a broskvemi

Míša dort

Video: Dokonalý pečený květák bohatě provoněný kořením