Na čevabčiči:
Na kaši:
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme vařit do osolené vody.
Mezitím, než se brambory uvaří, připravíme sójovou masu. Granulát dáme vařit spolu s posekanými čerstvými listy špenátu a nastrouhanou mrkví. Vše vaříme v osolené vodě spolu s uzenou paprikou. Až se vyvařila skoro všechna voda, směs zahustíme trochou hrašky a stejným množstvím strouhanky. Měla by vzniknout lepkavá směs, která drží tvar.
Směs tvarujeme do válečků, podélně je propíchneme půlkou špejle, obalíme ve strouhance, trochu zploštíme a smažíme v oleji.
Brambory scedíme, přidáme asi 100 ml rýžového mléka, posekanou čerstvou petrželku a eventuelně dosolíme podle chuti. Ručním šlehačem šleháme do pěny. Časově to vychází akorát tak, že než se udělá kaše, udělají se čevabčiči a nic nevystydne a můžeme servírovat společně na talíř.