Vanilkový cukr

Dříve jsem vanilkový cukr dělala tak, že jsem jen lusk vhodila do skleničky s cukrem, což je také skvělá a rychlá varianta a dokud lusk nevyčichne, tak i bezedná. Ale v tom případě si musíte počkat, než se lusk v cukru rozvoní což pár dní potrvá. Ale co když ho potřebujete hned.. Když lusk pomelete zároveň s cukrem, nejen že budete mít cukr moučka, ale i ihned k použití a to se přece vyplatí :).

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek třtinového (nebo bílého) cukru
  • 1 vanilkový lusk

Postup

1

Lusk s cukrem melu v mlýnku na kafe, ale poslouží vám i klasický sekáček. Hotovo za cca 5 vteřin :)

Poznámka

Dělám tímhle způsobem nejen vanilkový cukr, ale i další ochucené cukry, např. levandulový, u toho je ale třeba být opatrný s dávkováním, ať nemáte z cukru mýdlo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

FAST FOOD zdravě: Kuřecí nugety + Výživové hodnoty

Podzimně laděné brownies s dýňovým pyré a oříšky

Pečená kořenová zelenina

Tataráček z červené řepy

Domácí veganský sýr s česnekem a bylinkami

Polentový koláč s rajčaty, mozzarelou a bazalkou

Celozrnné řepové placky s uzeným pstruhem a koriandrem

Video: Kokosové makronky s krémem z bílé čokolády

Dětský dort (kočičí dort)

Grilovaná kuřecí prsa s ostružinovou polevou

Mátový cheesecake s čokoládou

Grilované broskve s levandulí a mátou