Pomazánkový dvojboj

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Bylinková pomazánka

  • 200 g Lučiny
  • 1 vejce vařené natvrdo
  • velká hrst pažitky
  • velká hrst petržele
  • mungo klíčky
  • sůl
  • pepř

Ančovičková pomazánka

  • 200 g Lučiny
  • 27 g ančoviček (sardelky)
  • červená chilli paprička dle chuti
  • lahůdková cibulka včetně zelené části
  • trocha citrónové šťávy
  • petrželka na ozdobu

Postup

1

Vejce uvaříme natvrdo, od doby varu 10 minut. Pak zchladíme studenou vodou a oloupeme. Rozstrouháme do misky, přidáme Lučinu, sůl, pepř, nadrobno posekané bylinky a promícháme. Nakonec vmícháme hrst munga. Mažeme na celozrnné rohlíky a ozdobíme mungem.

2

Z ančoviček slijeme olej a nakrájíme je nadrobno. Na maličké kousíčky také nakrájíme část chilli papričky a cibulky a vše smícháme s Lučinou. Dochutíme pár kapkami citrónové šťávy. Mažeme na celozrnné rohlíky a ozdobíme chilli papričkou a petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veganský prejt

Tofu přírodní plátek s pečeným bramborem

Video: Nepečený čokoládový dort s celozrnnými sušenkami a ořechy

Rýžové závitky s krevetami a zeleninou

Masové kuličky s rajskou omáčkou

Red velvet cupcakes

Kuřecí stehna pečená se zeleninou, balsamikem a bylinkami

Batátové placičky s žampionovým tofu dipem

VIDEORECEPT: Zapečené plněné brambory

Vláčné banánové sušenky s arašídovým máslem

Krémové těstoviny s ricottovou omáčkou a česnekem

Jahodová ovesná kaše