Vánoční sněhuláčci roztávající na sušence

Originální cukroví, které rozzáří každou dětskou tvář. Můžete sušenky upéci samy a pak povolat děti k pomoci se sněhuláčky. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 hrnku 100% tuku
  • 1/2 hrnku arašídového másla
  • 1/2 hrnku krupicového cukru
  • 1/2 hrnku třtinového cukru
  • 1 lžička kypřícího prášku
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/8 lžičky jedlé sody
  • 1 vejce
  • 3 lžíce mléka
  • 1/2 lžičky vanilkového extraktu
  • 1/4 hrnku holandského kakaa
  • 1 1/2 hrnku hladké mouky

Zdobení

  • 450 g bílé polevy
  • 20 kusů malých čokoládových košíčku
  •  zdobení na oči a nos
  • marschmalow

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C.

2

Ve velké míse vyšlehejte tuk s arašídovým máslem. Přidejte cukry, kypřící prášek, sůl a jedlou sodu a promíchejte. Přilijte mléko s vanilkou a vejci. Přisypte kakao a nakonec mouku.

3

Tvarujte na kolečka o průměru přibližně 2 cm a pokládejte na plech vyložený pečícím papírem.

4

Pečte 9 až 11 minut, přendejte na rošt a nechte vychladnout.

5

Na každou sušenku dejte polovinu marschmalow, dad parou rozpusťte polevu a polijte jí sušenku s marschmallownem. Ze zdobení udělejte oči a nos, čokoládový košíček rozpulte a dejte jako čepici sněhuláka. Nechte kompletně zatuhnout.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Podzimní zeleninový salát

Tikka masala (vegan)

Dýňové rissoto s tymiánem a parmazánem

Křupavé gnocchi a la caprese

Vláčná buchta s ovocem

Chřest s vejcem a parmezánem

Kakaový tapioca puding s kokosem

Kešu máslo

Veganská čokoládová pěna

Slaný těstovinový koláč

Zeleninová pomazánka s bílým tofu

Ořechová posypka se třemi druhy cukru