Preclíky s burákovým máslem a čokoládou
Preclíky, krém z burákového másla a čokoláda. Úžasná slano-sladká kombinace skvělá třeba i k televizi. Pokud se Vám nechce jíst jen samé sladké cukroví, zkuste tyto snadné výborné křupavé krémové preclíky.

Ingredience
- 1 sklenici burákového másla
- 2 lžíce změklého másla
- 1/2 hrnku hnědého cukru
- 1 a 1/2 hrnku moučkového cukru
- Balení preclíků
- 300 g hořké čokolády
Postup
1. V mixéru zkombinujte burákové máslo, máslo, hnědý a moučkový cukr.
2. Na preclík naneste asi lžičku krému a poté na vrch lehce přimáčkněte druhý preclík.
3. Ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě rozpusťte čokoládu.
4. Polovinu preclíků namáčejte v čokoládě a lehce posypte mořskou solí.
Mohlo by vás zajímat:
čokoláda nepečené posezení
Zdroj: www.thenovicechefblog.com
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře