Svěží fenyklový salát

Tak mi to nedalo a jsem v obchodě opět nesla k pokladně fenykl ... spousta lidí ho pořád ani nezná a je to opravdu škoda.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 fenykl
  • šťáva z půlky citronu
  • hrst hroznového vína
  • sůl
  • pepř
  • lžička medu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • (máta)

Postup

1

Fenykl si rozpůlíme a následně nakrájíme na co nejtenčí proužky.( krájejte i s vrchní zelenou částí) Přidejte pokrájené hroznové víno a zálivku. Tu si připravíme smícháním zbylých ingrediencí, já dresing at uz jakýkoli nejraději připravuji v menší sklenici na uzávěr. Umožní Vám veškeré suroviny krásně smíchat až do jakési emulze.

2

Salát promícháme a podáváme jako přílohu nebo prostě jen tak :)

Poznámka

Fenykl koupíte téměř v každém supermarketu má krásnou svěží anýzovou chuť , tak příště kolem něj jen tak nechoďte a zkuste taky něco nového.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduché křupavé mini rolky s párkem

Čokoládová torta plnená parížskym krémom a banánmi

Fit květákové jednohubky s bylinkami, česnekem a mozzarellou

Ořechové palmiers se skořicí

Ostružinový pohár alla tiramisu

Křehký ořechový koláč

Video: Pečené bramborové koule plněné čedarem

Křupavé spirálové hranolky s chilli a česnekem

Nepečené ovesné sušenky s arašídovým máslem a kakaem do 30 min

Domácí ledová čokoláda s brusinkami, goji a mandlemi

Okurková zmrzlina

Dokonalý cheesecake s malinovou polevou – krok za krokem