Svěží fenyklový salát

Tak mi to nedalo a jsem v obchodě opět nesla k pokladně fenykl ... spousta lidí ho pořád ani nezná a je to opravdu škoda.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 fenykl
  • šťáva z půlky citronu
  • hrst hroznového vína
  • sůl
  • pepř
  • lžička medu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • (máta)

Postup

1

Fenykl si rozpůlíme a následně nakrájíme na co nejtenčí proužky.( krájejte i s vrchní zelenou částí) Přidejte pokrájené hroznové víno a zálivku. Tu si připravíme smícháním zbylých ingrediencí, já dresing at uz jakýkoli nejraději připravuji v menší sklenici na uzávěr. Umožní Vám veškeré suroviny krásně smíchat až do jakési emulze.

2

Salát promícháme a podáváme jako přílohu nebo prostě jen tak :)

Poznámka

Fenykl koupíte téměř v každém supermarketu má krásnou svěží anýzovou chuť , tak příště kolem něj jen tak nechoďte a zkuste taky něco nového.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Makové cupcakes se skořicovým krémem bez rafinovaného cukru

Nadýchané řezy s tvarohovým krémem a kakaem

Čokoládový koláč s oříškovou krustou a medovou polevou

Zdravé okurkové závitky s hummusem a rajčatovou omáčkou

Jablečný koláč s tvarohem

Křehký čokoládový koláč s hutnou tvarohovou náplní

Chapati – indická placka

Cizrnovo-mrkvová polévka se zázvorem a kurkumou

Výborný krtkův dort

Jednoduché celozrnné vafle s jablečnou šťávou a skořicí

Nejkřupavější pečené brambory

Mrkvové cupcakes s pomarančovým cream cheese krémom