Jahodovo-borůvkové tajemství

Věděli jste, že s pomocí jahod a borůvek můžeme předcházet řadě nemocí? Podle odborníků mají právě jahody a borůvky blahodárné účinky na naše zažívání, imunitní systém, funkci srdce i prokrvenost končetin. Proto si jednou týdně udělejte toto smoothie a všem podobným nepříjemnostem se obloukem vyhnete.

Natálie Markovská

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 zralý banán
  • 200 gramů jahod
  • 150 gramů borůvek
  • 50 gramů para ořechů
  • 100 ml vody
  • 2 lžičky Blendea

Postup

1

Jahody a borůvky očistěte a vložte do mixéru. Banán oloupejte, nakrájejte a vložte také do mixéru.

2

Vše řádně rozmixujte a přidejte vodu. Vše opět společně rozmixujte.

3

K rozmixované směsi přidejte para ořechy. Díky tomu ochráníte nože vašeho mixéru.

4

Nakonec vmíchejte dvě lžičky Blendea směsi.

Poznámka

Jaké všechny látky ve smoothie najdete? Toto smoothie je plné důležitých vitamínů a minerálů. Najdete v něm spoustu vitamínu C, B, E, také podstatné zastoupení vitamínu A. Dále díky němu doplníte draslík, hořčík, fluor či železo. A to je pouze malý výčet vitamínů a minerálů, které v tomto smoothie najdete. Celkově svůj organismus díky němu nabudíte, naplníte energií a důležitými makro i mikro živinami. A pokud si budete toto smoothie dopřávat pravidelně, uvidíte, že máte najednou spoustu energie a obrovské množství pozitivní nálady. Přispívá k tomu totiž nejen použité ovoce, ale také Blendea, která má taktéž téměř magické účinky. Však jej vyzkoušejte a uvidíte!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravé veganské batátové brownies

Vánoční dortíčky

Hurmašice plněné vlašskými ořechy a čokoládou

Nedělní koláč

Video: Domácí pečené donuty s nutellovou polevou

Sladcí šneci z kynutého těsta s tvarohem a rozinkami

Bezlepkové mandlové sušenky hotové za 15 minut

Polévka z máslové dýně se zázvorem

Olive all´ascolana

Špenátové pesto

Špízy z mletého masa

Fazolová kyselica