Ingredience:
drobenka:
Předehřejte troubu na 180 °C. Formu na biskupský chlebíček si vložíme pečící folií. V míse si vyšleháme cukr s povoleným máslem, poté přidáme vejce a vyšleháme. Do směsi přidáme tvaroh a promícháme.
V druhé míse si odvážíme mouku a smícháme s práškem do pečiva. Mouku s práškem do pečiva přisypeme do mokré směsi a postupně přidáváme mléko a šleháme. Těsto má středně hutnou konzistenci. Do připraveného těsta opatrně vmícháme maliny. Těstem pak naplníme formu na chlebíček a navrch můžeme poklást pár malin a posypeme drobenkou.
Drobenku si připravíme, smícháním povoleného másla, ovesných vloček, nasekaných mandlí a třtinového cukru. Nejlépe rukama všechny ingredience prohněteme a vytvoříme lepivější drobenku (není to klasická sypká drobenka).
Chlebíček pak pečeme ve vyhřáté troubě cca 50-60 minut. Pro jistotu před vytažením zkontrolujeme špejlí, zda je těsto hotové a nelepí se.