Super snadný dezert do skleničky – pudinkovo-krémový cheesecake

Hotové během chvilky. Můžete si jej vzít i s sebou do práce, nebo do školy. Spousta krému, banánového pudinku a sušenky zaženou jakékoliv chmury. 🙂
  • Čas přípravy: 20 minut

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 sáček banánového pudinku
  • 1/2 l mléka
  • 3 lžíce cukru krystal
  • 225 g smetanového sýra (např. žervé), změklého na pokojovou teplotu
  • 225 g ušlehané šlehačky
  • 1 banán nakrájený na kolečka
  • 1 hrnek vanilkových oplatek (můžete použít piškoty nebo jakékoliv sušenky, které máte doma)

Postup

1
Podle návodu uvaříme banánový pudink (s 1/2 l mléka a 3 lžícemi cukru), dáme stranou a necháme vychladnout.
2
Vychladlý pudink smícháme v míse se smetanovým sýrem.
3
Přidejte ušlehanou šlehačku (ale asi 1/2 hrnku si nechejte na později) a celou hmotu dejte do ledničky vychladit.
4
Nachystejte si misky nebo skleničky, ve kterých chcete dezert servírovat. Do misek pak skládejte jednotlivé vrstvy: oplatky, nakrájený banán, pudinkovou hmotu. Na vršek dejte zbývající šlehačku.
5
Podávejte chlazené.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čočkový dhal s mungo fazolkami

Vytuněný nepečený bezlepkový cheesecake

Ozdobné hvězdičky s barevným průhledným středem

Salmone con salsa di erbe aromatiche

Ravioly z červené řepy s kozím sýrem

Košíčky s čokoládovou pěnou a třešňovou marmeládou

Popraskané dýňové sušenky

Grilované tofu s shiitake houbami

Nektarinkovo-špenátové smoothie

Italská pizza

Ovocná svačinka s mandlemi a medem

Lahodná pečená mrkev s javorovým sirupem