Kešu máslo

Nedávno jsme doma objevili kouzlo kešu másla. Po třetí koupené sklenici nazrál čas vyzkoušet vytvořit vlastní kešu máslo. Je to jednodušší než se zdá, potřebujete jen sekáček a trpělivost. ;)

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

kešu ořechy

Postup

1

kešu dejte do mixéru (doporučuji food procesor/sekáček) a mixujte, dokud nevznikne máslo. Nelekejte se, pokud to nebude hned, mějte trpělivost a máslo se vytvoří. ;) Nejprve jsou ořechy nasekané, poté na prášek, dále zhrudkovatí a postupně vznikne jemná pasta. Celý proces může trvat 15 - 30 minut, záleží na tom, jak výkonný máte food procesor.

Poznámka

Pokud máte slabší mixér, který se po pár minutách začne přehřívat, raději ho vypněte, nechte vychladnout a poté v mixování pokračujte, na máslo to nemá vliv. ;)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tátův bezchybný vepřový guláš

Losos v rajčatové omáčce

Vánoční kokosové koláčky s krémovým sýrem a čokoládou

Krémová polévka z kořenové zeleniny a tymiánu

Skořicová buchta se slunečnicovými semínky a švestkami

Zeleninová směs s dýní hokaido

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Důlkový koláč se sýrem feta a zakysanou smetanou

Hráškový hummus

Cheesecakové řezy s křehkým korpusem a jablky

Jablečné lívanečky

Krásný koláč z kynutého těsta plný třešní