Pikantní udon nudle s tofu
Když se řeknou asijské nudle, většina z nás si představí takový ten fastfood, jak Vám v každém bistru nudle osmaží s hrstkou zeleniny ve woku s velkým množstvím oleje. Já asijskou kuchyni zbožňuju, ale chtěla jsem jít tou zdravější vařenou cestou, a tak jsem si udělala nudle s houbami, zeleninou a tofu a navíc velmi jednoduše - z jednoho hrnce.
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Suroviny na 2 porce:
- 250 g udon nudlí
- 3 sušená jidášova ucha
- 1 balení bílého tofu
- 1/3 červené papriky
- 1/2 mrkve
- několik hráškových lusků
- několik fazolkových lusků
- 1/2 lžíce Nasi Goreng pasty
- 1 lžíce tmavé sójové omáčky
- 250 ml rýžového mléka