Domácí škvarková pomazánka

Eva Čejková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g škvarků
  • 2 vejce
  • 1 šalotka
  • 2 jarní cibulky
  • 3 kyselé okurky
  • 1 kávová lžička Dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
  • 3 polévkové lžíce majolky
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Škvarky rozemeleme v mixéru na pastu .

2

Uvaříme 2 vejce natvrdo.

3

Do škvarků přidáme nakrájenou šalotku, jarní cibulku ( jen její bílou část ), najemno nastrouhanou okurku, podle chuti Dijonskou hořčici, plnotučnou hořčici, majolku, nastrouhané vejce ( vychladlé ), pepř, sůl a důkladně promícháme.

4

Pomazánku mažeme na čerstvý chléb a na vrch posypeme zelenou částí jarní cibulky.

Poznámka

Nejlepší pomazánka je ze škvarků ,které si vyškvaříte doma samy. Do pomazánky se škvarky dávají vychladlé, aby se pomazánka nezkazila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hříšná brownies s čokoládovým krémem, ořechy a karamelovou polevou

Těstoviny s brokolicí

Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem

Fit zapečené voňavé kuře s květákem a sýrem

Mangová zmrzlina

Opravdu šťavnatá kuřecí prsa plněná česnekovým máslem

Mangovo-ananasové smoothie s kokosovým mlékem

Houbový guláš

Krémové špagety s cuketou a žampiony z jednoho hrnce

Zapečené žampiony plněné cheddarem a slaninou

Pikantní tofu s fazolkami

Placka z jogurtového těsta plněná česnekem a rajčaty