Domácí škvarková pomazánka

Eva Čejková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g škvarků
  • 2 vejce
  • 1 šalotka
  • 2 jarní cibulky
  • 3 kyselé okurky
  • 1 kávová lžička Dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
  • 3 polévkové lžíce majolky
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Škvarky rozemeleme v mixéru na pastu .

2

Uvaříme 2 vejce natvrdo.

3

Do škvarků přidáme nakrájenou šalotku, jarní cibulku ( jen její bílou část ), najemno nastrouhanou okurku, podle chuti Dijonskou hořčici, plnotučnou hořčici, majolku, nastrouhané vejce ( vychladlé ), pepř, sůl a důkladně promícháme.

4

Pomazánku mažeme na čerstvý chléb a na vrch posypeme zelenou částí jarní cibulky.

Poznámka

Nejlepší pomazánka je ze škvarků ,které si vyškvaříte doma samy. Do pomazánky se škvarky dávají vychladlé, aby se pomazánka nezkazila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Takový jste ještě neviděli: Stylový pudinkový dort s polomáčenými sušenkami bez pečení

Slané jednohubky z listového těsta se sýrem Brie a brusinkovou marmeládou

Piškotové kostky s kakaovou polevou a strouhaným piškotem

Salát z bílé ředkve

Plněné batáty ala mexiko

Jablečný dortík

Nepečený piškotový dort s citrónovou náplní

Letní slaninovo-cuketové bramboráky

Lívance s ovesnými vločkami

Čočka po indicku

Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem

Jahodový pohár s bazalkovým cukrem a domácím piškotem