Domácí škvarková pomazánka

Eva Čejková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250g škvarků
  • 2 vejce
  • 1 šalotka
  • 2 jarní cibulky
  • 3 kyselé okurky
  • 1 kávová lžička Dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
  • 3 polévkové lžíce majolky
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Škvarky rozemeleme v mixéru na pastu .

2

Uvaříme 2 vejce natvrdo.

3

Do škvarků přidáme nakrájenou šalotku, jarní cibulku ( jen její bílou část ), najemno nastrouhanou okurku, podle chuti Dijonskou hořčici, plnotučnou hořčici, majolku, nastrouhané vejce ( vychladlé ), pepř, sůl a důkladně promícháme.

4

Pomazánku mažeme na čerstvý chléb a na vrch posypeme zelenou částí jarní cibulky.

Poznámka

Nejlepší pomazánka je ze škvarků ,které si vyškvaříte doma samy. Do pomazánky se škvarky dávají vychladlé, aby se pomazánka nezkazila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kokosový koláč s mangem a banánem

Špaldoví ježci s dýňovými semínky

Makovcová zmrzlina

Mangovo-špenátové smoothie s chia a goji

Zázvorový sirup

Dýňovo-čokoládové brownies

Snadné sýrové tyčinky

Kuře pečené v kari pastě

Exotické smoothie z manga a karamboly

Video: Bleskové čokoládovo-oříškové Soufflé pro začátečníky

Placičky z kořenové zeleniny a řepovo-jablečné pyré

Mrkvový koláč