fbpx

Domácí třešňový džem s Jagermeistrem a badyánem

Třešně, badyán a panáček Jagermaistera. Velmi zajímavá kombinace chutí, která ozvláštní jinak tradiční třešňovou marmeládu. :)

Třešňový džem s jagermeistrem a badyánem

Ingredience na 8 porcí

  • 300g vypeckovaných třešní
  • 3 lžíce cukru
  • 2 ks badyánu
  • 1 plátek želé
  • 1 panák jagermeistra

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Třešne dáme do kastrůlku a na mírném pleni necháme spolu s cukrem a badyánem probublávat cca 20 minut. Plátek želatiny si zatím necháme naboptnat.

2

Po 20 minutách přidáme jagermeistra a necháme provařit ještě chviličku. Odstavíme z ohně a přidáme plátek želatiny který dobře rozmícháme. Ještě hořké plníme do sklenice.

Mohlo by vás zajímat:
marmeláda třešně Omáčky a ochucovadla

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře