Švestková povidla

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Švestky
  • Skořice
  • Cukr

Postup

1

Švestky omyjeme, vypeckujeme a rozmixujeme.

2

Přendáme do hrnce a za stálého míchání budeme vařit, až do zhoustnutí .

3

Dochutíme skořicí a pokud se Vám povidla zdají kyselá, můžete dosladit cukrem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křehké sušenky s citrónovou náplní

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Jablkovo-škoricové osie hniezdíčka z ražnej múky

Rychlý salát se zelím, jablky a olivovým olejem

Pravá domácí pizza

Video: Snadné párty lasagně z formy na muffiny

Pečené čočkovo-mrkvové polštářky se špenátem

Mandlové brownies bez mouky

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

Tartaletky zapečené se žloutkovým krémem

Pečený zázvorový čaj s citrusy

Drobenkový koláč s brusinkami