Postup
Krok 1. Smíchejte všechny sypké ingredience ve velké míse.
Krok 2. V druhé míse smíchejte mléko, máslo, vajíčka a čokoládu.
Krok 3. Sypkou směs postupně vmíchejte do druhé směsi, až Vám vznikne hutné těsto.
Krok 4. Připravte si dostatečně dlouhý kus pečícího papíru o šířce přibližně 5 až 8 cm.
Krok 5. Hotové těsto naneste na papír tak, aby na obou koncích zůstalo dost papíru na zabalení.
Krok 6. Těsto zabalte těsně do papíru a vytvořte tak hezký váleček.

Krok 7. Vytvarujte váleček do trojúhelníkového tvaru.

Krok 8. Do jedné plochy trojúhelníku vytlačte tupou stranou nože rýhu.

Krok 9. Rukama vytvarujte zaoblený tvar srdce.

Krok 10. Vložte do mrazáku a nechte v chladu přes noc.
Krok 11. Těsto rozbalte a nakrájejte na plátky tlusté asi 2 cm.
Krok 12. Sušenky pečte v troubě předehřáté na 180 stupňů přibližně 9 až 12 minut.
