Dýňové pyré/kaše

Na kaši už jsem měla chuť docela dlouho, ale nějak jsem se k ní pořád nemohla dopracovat. Ale nakonec i na kaši došlo

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 350 g brambor
  • 400 g dýně hokaido
  • 1 lžíci másla
  • 100 – 150 ml horkého mléka
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Dýni dejte buďto vařit spolu s bramborami nebo ji předpečte v troubě. Dýni hokaido nemusíte loupat, slupka krásně změkne. Brambory vařím také ve slupce, by měly výraznější chuť. Až budou měkké brambory i dýně, tak je společně rozšťouchejte (brambory oloupejte, pokud jste vařili ve slupce, dýni ne), přidejte sůl, pepř, horké mléko (množství si uzpůsobte podle toho jakou máte rádi konzistenci kaše) a máslo a vyšlehejte.

2

Hodí se jako příloha všude tam, kde byste použili klasickou bramborovou kaši.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

8 receptů na dokonalé marinády na maso

Čočka beluga s křepelčími vejci

Cizrnovo cuketová garam masala

Kuskus s grilovanou cuketou a mrkví

Bucatini all´amatriciana

Těstovinový salát s domácím balkánským sýrem

bleskové přílohové brambory s mrkví

Třívrstvé dýňovo smetanové řezy

Video: Česnekovo bageta zapečená s křupavým kuřecím masem a mozzarellou

Gnocchi s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s avokádem, cherry a piniovými oříšky

Penne s italskou salsicciou