Dýňové pyré/kaše

Na kaši už jsem měla chuť docela dlouho, ale nějak jsem se k ní pořád nemohla dopracovat. Ale nakonec i na kaši došlo

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 350 g brambor
  • 400 g dýně hokaido
  • 1 lžíci másla
  • 100 – 150 ml horkého mléka
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Postup

1

Dýni dejte buďto vařit spolu s bramborami nebo ji předpečte v troubě. Dýni hokaido nemusíte loupat, slupka krásně změkne. Brambory vařím také ve slupce, by měly výraznější chuť. Až budou měkké brambory i dýně, tak je společně rozšťouchejte (brambory oloupejte, pokud jste vařili ve slupce, dýni ne), přidejte sůl, pepř, horké mléko (množství si uzpůsobte podle toho jakou máte rádi konzistenci kaše) a máslo a vyšlehejte.

2

Hodí se jako příloha všude tam, kde byste použili klasickou bramborovou kaši.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Máslo s medvědím česnekem

Video: Pravý ukrajinský boršč s hovězím masem

Masové koule s rajčatovým ragú a polentovou kaší

Pečené kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou a sezamem + Videorecept

Poctivý domácí chléb z kvasu, se slunečnicovými a chia semínky

Špagety s fazolkami

Pečené krevety v medové marinádě

Brambory zapečené s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

Cizrna v cuketové omáčce

Květákové krokety se sýrem

Zeleninový krém s vůní uzeného

Video: Zapečené kuřecí prsa s mozzarelou a rajčatovou omáčkou