Bulgur s tofu a zeleninou

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g bulguru
  • 500 ml vody
  • olej – na osmahnutí cibule
  • 1 cibule
  • 1 balení tofu – nejlepší je uzené
  • 1 balíček mražené zeleniny – nebo čerstvé dle chuti
  • špetka soli
  • špetka pepře

Postup

1

Bulgur uvařte ve vodě doměkka – cca 15-20 minut. Vody lze dle potřeby přidávat. Míchejte, ať se nepřipálí

2

Zároveň si zpěňte cibuli na trošce oleje a poté přidejte nakrájené tofu.

3

Nakonec přidejte zeleninu a duste, dokud není zelenina měkká.

4

Poté smíchejte uvařený bulgur s tofu směsí.

5

Můžete ještě chvíli povařit, ale není to třeba.

6

Nakonec trochu osolte a opepřete, popřípadě přidejte své oblíbené koření a bylinky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zázvorky s polevou z bílé čokolády

Mrkvové šátečky s povidly

Avokádový pudink

Šťavnatá kuřecí prsa pečená s cuketou, letní dýní a rajčaty

Zdravé snídaňové lívance s tofu čokoládovým tvarohem

Zeleninový guláš

Nejlepší vaječný likér, co jste kdy měli

Vánoční dortíčky

Odlehčený vlašský salát

Salát s pečenou čekankou a kozím sýrem

Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny

Dýňový falafel