Salát z polníčku

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 120 g polníčku
  • 1 pomeranč
  • Olivový olej
  • 30 g slunečnicových semínek
  • 10 g dýňových semínek
  • Sůl

Postup

1

Polníček omyjeme, pomeranč oloupeme a nakrájíme na kostičky zakápneme 4 kapkami olivového oleje, osolíme a promícháme

2

Semínka opražíme nasucho na pánvi do světle hnědé barvy

3

Horká semínka nasypeme na salát a znovu vše promícháme

Poznámka

Semínka do salátu sypeme horká, salát pak více voní. Místo polníčku můžeme použít ledový salát.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čočková polévka s máslovou zeleninou

Ranní dýňová kaše s pekany a kokosovým mlékem

Recept na lehké sýrovo-česnekové croissanty za 30 minut

Pečený zázvorový čaj s citrusy

Jáhelník s uzeným tofu a kysaným zelím

Čokoládový dort s karamelovou náplní pouze pro mistry! + Videorecept

Reuben sendvič

Kapustové karbanátky

Snadný avokádový tatarák s bagetkou

Kuskus s kukuřicí

Zeleninový vývar

Kuličky z ovesných vloček, arašídového másla a lněných semínek + video