Ingredience na 4 porce

Roláda

  • 1 balíček špenátového protlaku – cca 400 g
  • 4 vejce
  • 50 g hladké špaldové mouky
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • špetka soli

 
Náplň

  • 1 vanička tvarohu – 250 g
  • 1 kelímek bílého jogurtu – cca 200 g
  • 50 g eidamu
  • špetka sušeného česneku

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Na mírném plameni lehce povařte špenát. Sundejte z plotny a přidejte žloutky a mouku s práškem do pečiva.

2

Poté přidejte špetku soli a sníh ze 4 bílků. Nalijte na pečící papír a pečte cca 10 minut.

3

Po upečení plát ihned srolujte a zatím si připravte náplň.

4

Smíchejte tvaroh s bílým jogurtem, přidejte nastrouhaný sýr a špetku česneku.

5

Po vychladnutí roládu potřete náplní a zase srolujte. Nechte chladit minimálně hodinu.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Modemalist

Modemalist (autor)

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře