Segedínský guláš s kváskovým knedlíkem

Vyzkoušejte segedínský guláš v kombinaci s kváskovým knedlíkem.

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0,5 kg vepřové plece
  • 1 balení kysaného zelí
  • 2 větší cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení 33% smetany ke šlehání
  • 3 lžičky solamylu
  • 2 lžíce oleje
  • 3 stroužky česneku
  • kmín
  • sůl, pepř
  • 3 lžíce červené papriky

Postup

1

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme papriku, kmín, česnek, podlijeme vodou a necháme dusit cca 15 minut.

2

K masu přidáme kysané zelí a dusíme dalších 20 minut. Guláš občas promícháme a dolijeme vodu.

3

Solamyl rozmícháme ve 100 ml vody a za stálého míchání přiléváme do guláše. Nakonec přimícháme smetanu, krátce povaříme a můžeme podávat.

Poznámka

Zde je recept nakváskový knedlík.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí proteinové müsli tyčinky

Hovězí na máslové dýni, batátech a bylinkách

Čokoládový dort bez mouky pouze ze 3 ingrediencí

Nepečený dort s vanilkovým krémem, banány a arašídovým máslem

Horké jablko s kardamonem, skořicí a hřebíčkem

Nejlepší vaječný likér za 15 minut

Kukuřičné těstoviny s rajčaty, grilovaným pórkem a tofu

Jednoduchý tvarohový dortík s ovocem

Ranní dýňová kaše s pekany a kokosovým mlékem

Ostružinový dezert

Mille feuille – listové řezy se žloutkovým krémem

Zdravé kakaovo-ořechové kostky – lepší jak čokoláda