Salátek s polibkem podzimu

Není snad nic snazšího než si udělat k večeři salát, já ho jím opravdu každý den... snad bych to už pomalu mohla nazývat závislostí.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 hrsti polníčku
  • 150 g dýně hokaido
  • 1 tamarilo
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • plísňový sýr
  • citron, pomeranč, sůl,olej

Postup

1
Začneme tím že si dýni nakrájíme na 2 cm silné měsíčky a upečeme v troubě s kapkou oleje na 180C, 20 minut.
2
Po vyjmutí a vychladnutí dýně můžeme začít se salátem. Polníček naskládáme na talíř, přidáme pokrájený celer, oloupané tamarilo, sýr i pokrájenou dýni. Hotový salát posolíme, zakápneme olivovým olejem,šťávou z půlky pomeranče a nakonec zakapneme pár kapkami citronu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Celozrnná nádivka s pažitkou k pečenému kuřátku

Rychlé těstoviny s růžičkovou kapustou, slaninou a parmazánem

Vánoční cukroví – bílkové pusinky s vanilkou a čokoládovým mramorováním

Zapečené česnekovo-houbové houstičky do 15 minut

Langoše s medvědím česnekem

Zdravé banánovo-tvarohové kuličky bez pečení a přidaného cukru

Video: Rychlý plněný pizza věnec

Grilovaná kuřecí prsa s ostružinovou polevou

Nepečený dort s vanilkovým krémem, banány a arašídovým máslem

Chřest s vejcem a parmezánem

Tapiokový puding s borůvkami

Guláš z masáků