Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 400 g těstovin farfalle
  • 6 lžic olivového oleje
  • 2 lžičky česneku (prolisovaný)
  • 400 g konzervovy tuňáka (bez šťávy)
  • 85 g černých oliv bez pecky (nakrájené na poloviny)
  • 2 lžíce kapary (okapané)
  • 1 špetka petržele (nahrubo nakrájená)

Postup

1

Uvařte těstoviny podle instrukcí na obalu a slijte. Na dně hrnce si nechte trochu vody.

2

Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte česnek a olivový olej. Za stálého míchání ohřívejte na mírném ohni asi minutu, aby se vše hezky vstřebalo.

3

Přidejte zbylé ingredience, okořeňte a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňové špagety se slaninou a česnekem

Nakládaný lilek

Špagety se sušenými rajčaty

Dýňový falafel se špenátem

Jednoduchý zeleninový krém

Video: Veganské lahodné burgery z fazolí a mrkve

Banoffee – Vyhlášený banánový cheesecake s karamelem

Makový dort s mascarpone

Video: Ratatouille lodičky plné zdravé zeleniny

Křupavé květákové tyčinky se sýrem z 5 ingrediencí

Cheesecake s čokoládovou pěnou

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou