Guláš z hovězího masa s knedlÍkem

Konečně guláš, který dělám rada a nemusí se zahušťovat a je fakt vynikající :)

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • kližka 750 g
  • 5 cibule
  • olivový olej
  • sladká paprika – 1lžíce
  • sůl, pepř
  • rajský protlak – 2 PL

Postup

1
Cibuli si nakrájíme najemno. Orestujeme na olivovém oleji do zlatova. Přidáme červenou papriku, protlak, zalijeme trochou vody a přidáme na kostky nařezané maso, promícháme. Vody nalijeme tolik, aby se maso dusilo ve vlastní šťávě a guláš nebylo potřeba zahušťovat
2
Přidáme sůl, pepř, můžeme i chilli. Promícháme a dusíme. Když se voda vypaří přilijeme opět vodu a dusíme cca 90 minut. Guláš podáváme s knedlíkem.

Poznámka

Tento guláš se podaří každému:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné cuketové sušenky s máslovým krémem

10 Vánočních stromků, které můžete sníst

Spaghetti alla carbonara

Kokosové bonbóny s lucumou

Cheesecake s brusnicovým coulis

Losos s kari zeleninou

Lehké grilované kuře s koriandrem

Zeleninová polévka s červenou čočkou a quinoi

Cizrnovo tuňákový salát s rukolou

Křupavá květáková pizza se sýrem, žampiony a zeleninou

Nepečené čokoládové kostky s vlašskými ořechy a kokosem

Chřestové risotto s pancettou