Guláš z hovězího masa s knedlÍkem

Konečně guláš, který dělám rada a nemusí se zahušťovat a je fakt vynikající :)

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • kližka 750 g
  • 5 cibule
  • olivový olej
  • sladká paprika – 1lžíce
  • sůl, pepř
  • rajský protlak – 2 PL

Postup

1
Cibuli si nakrájíme najemno. Orestujeme na olivovém oleji do zlatova. Přidáme červenou papriku, protlak, zalijeme trochou vody a přidáme na kostky nařezané maso, promícháme. Vody nalijeme tolik, aby se maso dusilo ve vlastní šťávě a guláš nebylo potřeba zahušťovat
2
Přidáme sůl, pepř, můžeme i chilli. Promícháme a dusíme. Když se voda vypaří přilijeme opět vodu a dusíme cca 90 minut. Guláš podáváme s knedlíkem.

Poznámka

Tento guláš se podaří každému:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketová polévka s bazalkou a sýrem

Jahodový dort s čokoládovým ganache

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Podmáslový čokoládový chlebíček s překvapením

Podzimní pickles – kvašená zelenina

Dýňová polévka hokkaido

Dýňová roláda s vanilkovým krémem

Pečený losos s citrónem a bylinkami

Video: Sýrovo-brokolicové těstoviny bez umývání nádobí

Grilovaná kuřecí stehna s bylinkami a limetkovou šťávou

Domácí pečené pikantní kešu oříšky s medem

Luxusní zapečené těstoviny s žampiony, sýrem a hovězím

Špenátový koláč ve tvaru slunce