Konečně guláš, který dělám rada a nemusí se zahušťovat a je fakt vynikající :)
andry
Autor
★★★★★0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
kližka 750 g
5 cibule
olivový olej
sladká paprika – 1lžíce
sůl, pepř
rajský protlak – 2 PL
Postup
1
Cibuli si nakrájíme najemno. Orestujeme na olivovém oleji do zlatova. Přidáme červenou papriku, protlak, zalijeme trochou vody a přidáme na kostky nařezané maso, promícháme. Vody nalijeme tolik, aby se maso dusilo ve vlastní šťávě a guláš nebylo potřeba zahušťovat
2
Přidáme sůl, pepř, můžeme i chilli. Promícháme a dusíme. Když se voda vypaří přilijeme opět vodu a dusíme cca 90 minut. Guláš podáváme s knedlíkem.