Guláš z hovězího masa s knedlÍkem

Konečně guláš, který dělám rada a nemusí se zahušťovat a je fakt vynikající :)

andry

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • kližka 750 g
  • 5 cibule
  • olivový olej
  • sladká paprika – 1lžíce
  • sůl, pepř
  • rajský protlak – 2 PL

Postup

1
Cibuli si nakrájíme najemno. Orestujeme na olivovém oleji do zlatova. Přidáme červenou papriku, protlak, zalijeme trochou vody a přidáme na kostky nařezané maso, promícháme. Vody nalijeme tolik, aby se maso dusilo ve vlastní šťávě a guláš nebylo potřeba zahušťovat
2
Přidáme sůl, pepř, můžeme i chilli. Promícháme a dusíme. Když se voda vypaří přilijeme opět vodu a dusíme cca 90 minut. Guláš podáváme s knedlíkem.

Poznámka

Tento guláš se podaří každému:)
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rýže s hovězím masem a zeleninou

Tradiční recept na plněná vejce s majonézou, hořčicí a sladkou paprikou

Recept na domácí rajský protlak

Nepečené čokoládové řezy s vlašskými ořechy do 30 minut

Pečené tofu s quinoovým salátem

Jednoduchý nepečený dort s nadýchaným kokosovým krémem

Pohánkové placky

Quinoa kaše s kokosovým mlékem

Borůvkový cheesecake

Domácí rohlíčky plněné tvarohem s pomerančovou příchutí

Dort red velvet

Nepečený letní cheesecake s třešňovým želé