Kapustové karbanátky

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 Kg kapusty
  • 1 velká cibule
  • 3 žemle
  • Nízkotučné mléko na namočení žemle
  • 3 vejce
  • Pepř, sůl
  • Strouhanka
  • Neslazené kukuřičné lupínky

Postup

1

Kapustu uvaříme a rozemeleme. Žemli nakrájíme a namočíme v mléce. Cibuli nakrájíme nadrobno a nasucho orestujeme na teflonové pánvi.

2

Ze žemle vymačkáme přebytečné mléko a smícháme s kapustou, kořením, vejcem a cibulkou. Pokud je směs řídká, můžeme přidat trochu strouhanky.

3

Ze směsi vytvoříme karbanátky, obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích a pečeme v troubě na pečícím papíře dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polenta s máslem a parmezánem

Piškotoví brum(l)íci

Výborná velikonoční nádivka nejen na Velikonoce

Opékaný toast s avokádem a olivovým olejem

Video: Obří, sýrem plněný burger Wellington – perfektní párty pohoštění

Máslové řezy s karamelem a čokoládovou polevou

Nadýchané italské tiramisu

Pečený losos s citrónem a bylinkami

Polentovo kokosový koláč se švestkami a mákem

Expresní máslové řezy s čokoládou a ořechy

VIDEORECEPT: Rychlé jednoduché lívance

Karamelový cheesecake s příchutí tyčinek Mars dostane každého mlsouna