Rukolový krém

Jedním slovem – bomba!!!!

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 1 vanička rukoly (cca 200 g)
  • 1 dcl smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • máslo, hořčičný olej

Postup

1

Na kousku másla orestujeme cibulku a česnek dozlatova. Přidáme mouku, krátce zapražíme a zalijeme vývarem. Vaříme 15 minut.

2

Přidáme rukou, smetanu a provaříme ještě minutku. Polévku důkladně rozmixujeme. Před podáváním zakápneme hořčičným olejem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dortová senzace: Levhartí dort s čokoládovým krémem

Cuketové hranolky s jogurtovým dipem

Zebra dort s banánovou stracciatella zmrzlinou

Dýňová káva s kořením

Houbový kuba s krupkami, bylinkami a česnekem

Dekadentní a nepečené čokoládové lasagne

Rybí prsty s quinoi

Pečená mandlová feta s medvědím česnekem

Tuňáková pomazánka z ricotty

Domácí pomerančové müsli s čokoládou a mandlemi

Nízkotučné cuketové brownies

Video: Neodolatelně krémový čokoládový pudink