Cizrnová pomazánka s Lučinou

Recept na pomazánku z cizrny a Lučiny, který je jednoduchý a přitom netradiční.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g vařené cizrny (používám z plechovky)
  • 100 g Lučiny
  • 4 větší ředkvičky
  • nálev z cizrny
  • špetka soli

Postup

1

Do vhodné nádoby dáme cizrnu, Lučinu a trochu nálevu z cizrny - tolik, aby se dobře rozmixovalo, ale ne moc, protože poté ředkvičkou se pomazánka naředí.

2

Cizrnu s Lučinou a nálevem tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka.

3

Poté nastrouháme do pomazánky na jemno ředkvičky, dosolíme a promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Krémová květáková polévka s česnekem a tymiánem

Kuře na pomerančích s kokosovým mlékem

Ovesné vafle

Špenátová polévka

Originální sušenkové kornouty se zmrzlinou

Tradiční velikonoční ptáčci, které zvládne každý

Polomáčená pomerančová vánoční kolečka s vlašskými ořechy

Pečený květák

Strouhaná buchta

Jednoduchý jablečný koláč s makovými puntíky

Grilované tofu s shiitake houbami