Cizrnová pomazánka s Lučinou

Recept na pomazánku z cizrny a Lučiny, který je jednoduchý a přitom netradiční.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g vařené cizrny (používám z plechovky)
  • 100 g Lučiny
  • 4 větší ředkvičky
  • nálev z cizrny
  • špetka soli

Postup

1

Do vhodné nádoby dáme cizrnu, Lučinu a trochu nálevu z cizrny - tolik, aby se dobře rozmixovalo, ale ne moc, protože poté ředkvičkou se pomazánka naředí.

2

Cizrnu s Lučinou a nálevem tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka.

3

Poté nastrouháme do pomazánky na jemno ředkvičky, dosolíme a promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krevety se zeleným chřestem

Pohanka na žampiónech

Žloutkový „mousseline“ krém do dortů, eclairs a profiterolek

Křehká kořeněná růžičková kapusta pečená v troubě

Špagety se žampiony, špenátem a uzeným tofu

Dýňové placky

Beetburger – veganský řepný burger s guacamole

Valašské frgále

Tradiční sicilská parmiggiana

Italský koktejl

Vláčný koláč s čokoládovou náplní a arašídy

Zelňačka