Domácí Kinder Pingui

Dorty a moučníky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 350 g hladké mouky
  • 80 g másla
  • 100 g krupicového cukru
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžička skořicového cukru
  • 1 lžička jedlé sody
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • 2 vejce
  • 500 ml mléka
  • 2 balíčky smetanového pudinku
  • 150 g krupicového cukru
  • 50 g másla
  • 250 g žervé
  • 100 g hořké čokolády
  • 2 lžíce oleje
  • špetka soli

Postup

1

Máslo s cukrem (100 g) rozpusťte. Vmíchejte sůl, kakao, jedlou sodu, skořici, med a vajíčko.

2

Do připravené hmoty vmíchejte mouku.

3

Polovinu těsta rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte při teplotě 180 °C, dokud se kraje těsta nezačnou odlepovat od papíru (plát těsta by měl být tenký, takže těsto by mělo být upečené během pár minut). Upečte i druhou polovinu těsta.

4

V mléce uvařte pudinky a oslaďte cukrem. Nechte vychladnout.

5

Máslo s mascarpone vyšlehejte do pěny a poté všlehejte pudink.

6

Krém naneste na jeden plát těsta. Překryjte druhým plátem, překryjte potravinářskou fólií a dejte do lednice uležet.

7

Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni a vmíchejte do ní olej. Tuto polevu naneste na řezy a nechte ztuhnout.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tvarohové lievance

Polévka z patizonu a sušených rajčat zdobená mandlemi

Sladcí šneci z kynutého těsta s tvarohem a rozinkami

Kokosová bábovka

Tagliatelle se smetanovou žampionovou omáčkou

Krémová polévka z červené čočky

Ostružinový dortík, který chutná všem

Bruschetta s hráškovým pyré a kozím sýrem

Pečené tofu s quinoovým salátem

Zdravá fitness zmrzlina z jediné ingredience + 5 variant

Přepuštěné máslo – ghí

Kuskusové rizoto hotové do 15 minut