
Smícháme mouky, sůl, cukr, jedlou sodu, kypřící prášek a kakao.
Přidejte ovesné mléko a olej a důkladně promíchejte.
Vymažte menší dortovou formu (o průměru cca 20 cm) a těsto do ní vlijte. Formu dejte do předehřáté trouby a pečte 30 minut při 180°C.
Nechte vychladnout a vydlabte v korpusu mělkou misku. Vydlabané rozdrobené těsto schovejte do misky.
2 banány podélně rozkrojte a vložte do korpusové vydlabané části.
Ušlehejte kokosové mléko spolu s agávovým sirupem a škrobovým ztužovačem šlehačky.
Nastrouhejte nebo nakrájejte hořkou čokoládu a vmíchejte ji do ušlehaného krému. Ten pak navrstvěte na banány.
Rozdrobené vydlabané těsto, které jste si dali bokem do misky, nasypte navrch a přimáčkněte. Dejte chladit a poté podávejte.